Acte del traspàs de cullera que va rebre el Ministre de Salut M.I. Carles Alvarez Marfany

Missatge de l'Albert Llovera, padrí de la festa

FIra d'Entitats Socials i Cíviques

La Fundació Joan Petit va fer la seva presentació a Andorra de la ma d' ASSANDCA (Associació  Andorrana contra el Càncer), en la primera edició de la FIra d'Entitats Socials i Cíviques que va organitzar el Govern d'Andorra el dia 16 de Gener.

Vam rebre la visita dels alumnes de batxillerat, que van mostrar gran interés pel projecte, i un grapat de joves es van apuntar com a voluntaris!

El Joan Petit 2018 es fa present al hoquei europeu

El dia 7 d'abril, els més menuts de l'Andorra Hoquei Club, van participar durant la mitja part del partit entre el FC Barcelona i el Follonica italià, corresponent a la lliga europea. Van aprofitar la ocasió per aparèixer al Palau Blaugrana amb els jugadors del Barça i anunciar el Joan Petit Andorra. Un moment que de ben segur mai oblidaran!

La cursa popular Illa Carlemany, solidaria amb el Joan Petit

EL proper dia 13 de Maig es celebrarà la 9a edició de la cursa popular Illa Carlemany. Els participants podran conseguir la cullera solidaria en el moment de la inscripció.

El gegantó: un Sant Jordi sense espasa (però amb stick!)

El Joan Petit Andorra 2018 no va faltar a la fira de Sant Jordi d'Andorra la Vella. Junts amb ASSANCA, voluntaris decidits i alumnes de batxillerat de l'escola andorrana, vam passar una gran diada. Van visitar la nostra paradeta gent de tot el principat i molts nens de les diferents  escoles. Les autoritats: Cap de Govern, ministres i  Consul d'Andorra la Vella també es van sumar a la festa.

Els isards amb el Joan Petit

El gegantó  no para, i ara vol provar el rugby! Estarà present al partit de la sel·lecció andorrana contra Croacia el proper dia 5 de Maig. Mireu quin goig que fa amb la samarreta dels isards!

EL dia 4 de Maig acte de presentació i traspàs de cullera.

Presentació del Joan Petit Andorra 2018 a la seu d'Andbank.