Normes i consells

 

 

 

1.- Cada club- escola participant ha d'estar format per nens i nenes d'entre 3 i 6 anys que no hagin jugat competició oficial abans del Torneig. I no tenir els 7 anys complerts el dia de la festa- Torneig.

 

2.- Cada equip estarà format per 13 jugadors (12 + 1 porter que pot anar rotant). Un equip podrà estar format per un o més clubs, que l'organització farà amb els club inscrits que siguin incomplets.

 

3.- Tots els jugadors han de jugar 2 partits com a mínim de tots els partits que jugaran.

 

4.- Els nens arribaran vestits amb l'equipatge del Club. Realitzarà activitats lúdiques i hoquei. S'aconsella marcar amb el nom i club tot el material (patins, bosses, estics, genolleres, guants ...).

 

5.- Arribada a partir de les 9: 30h- 10: 00h (es demana màxima puntualitat i que tot l'equip arribin compacte al punt de recepció) trobareu indicada una zona estacionament i és on tindreu un primer punt d'informació. ANDORRA OFERIRÀ DIFERENTS PAQUETS MOLT ECONOMICS d'ALLOTJAMENT a HOTELS (Col·laboradors que destinen part de l'ingrés de l'estada a la fundació) I ACTIVITATS PEL CAP DE SETMANA (DES DE DIVENDRES A DIUMENGE) PER FAMILIES I CLUBS QUE PARTCIPEN AL JOAN PETIT 2018.

 

6.- Recepció dels clubs participants entre les 09: 30h i 10: 00h al punt de recepció indicat, s'ha previst una activitat lúdica comuna on els nens podran esmorzar. Punt de recepció i instal·lacions del Pavelló Carrer Prada Motxilla, 1, AD500Andorra la Vella. Andorra, on s'habilitarà una zona de descàrrega.

 

L'organització rebrà els nens / es, els equipatges,juntament amb els dibuixos,banderes i l'aportació voluntària d'inscripció. (Punts 8 i 9 del full de normes). Es recomana a cada club portar la seva bandera, pot servir de referència a l'equip.

 

7.- Cada club portarà 2 responsables (entrenadors / delegat / monitor propis) i l'organització se'ls adjudicarà fins a 2 voluntaris- guies (en funció de l'activitat). Els pares i acompanyants poden gaudir de la Festa, amb el dinar a la instal·lació i la resta d'activitats i torneig. S'instal·larà un Bar muntat exclusivament per a la festa a la zona del pabellón

 

8.- Hi ha una aportació de 10 € / per nen / a participant per col·laborar amb "Amics Joan Petit Nens amb Càncer Fundació" que aniran destinats íntegrament a la investigació del càncer infantil. Aportació voluntària. El responsable de cada club lliurarà els diners en un sobre dels nens inscrits en el moment de la recepció.

 

Cada nen tindrà els àpats de l'esmorzar, dinar i berenar, (si hi ha algun nen amb necessitats especials cal comunicar-ho a l'organització), una samarreta i un regal inclòs a la festa- torneig.

 

9.- Cada nen / a portarà un dibuix a color en DIN4 amb el seu nom, edat i el club al qual pertany. El tema ha de ser la Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Càncer. Cal explicar als nens el sentit de la Festa. La recollida dels dibuixos es farà a la recepció i, a continuació, quedaran exposats.

 

10.- Hi haurà esmorzar, dinar i berenar per a tots els nens i monitors dels equips participants. S'ha d'avisar amb antelació si algun nen / a tingui algun tipus d'al·lèrgia o intolerància alimentària.

 

11.- Si hi ha algun nen / a participant, o germà / a d'aquests que tingui o hagi tingut càncer infantil, es pot comunicar a l'organització per participar a l'acte, si la família ho desitja.

 

12.- És important fer entendre als nens / es i famílies que l'objectiu d'aquesta Festa no és competir sinó passar-s'ho bé i fer amics de l'hoquei.

 

13.- Es recomana als pares-familiars col·laborar i esmorzar, fer el vermut i hidratar-al bar Joan Petit que l'organització • la al pavelló on els beneficis van destinats a la fundació.

 

14.- Per als pares i acompanyants aquesta previst activitats complementàries tot el cap de setmana. Al programa Joan Petit que es lliurarà també tindreu punts d'interès per visitar a Andorra. L objectiu, passar un / s dia / es divertits tots junts a ANDORRA.

 

Es preveu l'organització d'un dinar solidari, el dia de la festa.

 

15.- FINAL festa- CLAUSURA. 19.00 h. En finalitzar la cloenda, es farà un torn de sortida dels equips que caldrà respectar ordenadament per recollir els nens participants.

 

16.- L'organització es reserva el dret de modificar o afegir alguna norma pel bé de l'esperit de la Festa- Torneig. Els horaris definitius de tota la festa i el torneig s'anunciarà prèviament.

 

Bona estada a Andorra i bon retorn a casa.

 

Comissió organitzadora 18a Festa-Torneig Joan Petit Nens amb Càncer ANDORRA -2017